AVIA palaa Suomen markkinoille entistä laajemmalla tuotevalikoimalla. Koneistuskeskuksista tunnetun valmistajan tuotepaletti on laajentunut sekä koneistuskeskusten että cnc-sorvien valikoiman osalta. Uuden tehdaslaajennuksen valmistuminen alkusyksystä 2019 tulee vastaamaan alati kasvavaan kysyntään.

Seuraavassa muutama poiminta Suomen markkinoille tarjottavista sorveista:

AVIAturn 35 – näppärä vinojohteinen cnc-sorvi piensarjoille

AVIAturn sorvit tunnetaan tukevuudestaan sekä suorituskyvystään päämääränä korkea tuottavuus ilman tarkkuudesta tinkimistä. Sorvimallisto on pääsääntöisesti kehitetty pk -sektorille, missä korostuvat koneen monikäyttöisyys sekä helppo laajennettavuus kutakin asiakkaan tarvetta varten. C-akseli, pyörivät työkalut, Y-akseli apukara sekä kappaleen noukkija esimerkkeinä. AVIAturn 35 on 350 mm sorvaushalkaisijalla sekä 580 – 600 mm sorvauspituudella sekä 12-paikkaisella revolverilla varustettuna malliston pienin, johon saa tarvittaessa myös 65 mm tankomakasiinin. Ohjauksena Fanuc 0i-TF.

AVIAturn 65 – hieman isommille sorvattaville osille

AVIAturn sorvimallistosta löytyy kone myös hieman isommille sorvattaville osille. Yksiosainen, tukeva valurunko sekä jopa 1400 Nm vääntömomentti yhdessä VDI50/BMT75 työkalujen kanssa pitävät huolen riittävästä suorituskyvystä. AVIAturn 65 630 mm sorvaushalkaisijalla ja 1400/2500 mm sorvauspituudella sekä 12-paikkaisella revolverilla varustettuna AVIAturn malliston suurin sorvi. Ohjauksena Fanuc 0i-TF.

E-turn 40 – ensimmäiseksi sorviksi tai opetuskäyttöön

Aloittavan yrittäjän, usean protopajan sekä koulujen suosima E-turn 40 on sorvimalliston uusin tulokas, joka on suoraa seurausta viimeaikaisen asiakaspalautteen kuuntelemisesta. Kun tarvitaan sorvi, jolla valmistuu nopeasti ja taloudellisesti yksittäiskappale tai piensarjoja ilman aikaa vievää ohjelmointia ja alkuvalmistelua, on Avian E-turn 40 oikea valinta. Sen Heidenhain TNC620 Pilot ohjauksella ohjelmoit dialogiin perustuvilla työkierroilla nopeasti radat ja valmis kappale on kädessä pikemmin kuin huomaatkaan.

 

Tutustu tarkemmin sorveihin tästä