500-sarja, "High Efficiency bags"

  • Yli 5 m2 erilaisia pintamateriaaleja
  • Tarjoaa erittäin suuren öljy- ja lianpidätyskyvyn korkealla tehokkuudella
  • Materiaalin syvyys mahdollistaa suuren partikkelimäärän pidätyksen
  • Käytetään kohteissa jossa vaaditaan korkeaa öljyabsorbanssia

Kysy lisätietoja:

Roger Hammarberg

+358 (0)10 219 2139
roger.hammarberg@ip-produkter.fi

500-sarjan suodatinpussi sisältää yli 5 m2 erlilaisia pintamateriaaleja ja tarjoaa erittäin suuren öljy- ja lianpidätyskyvyn korkealla tehokkuudella. Se on valmistettu 100-prosenttisesti suulake ruiskutetusta polypropeenikuitukudoksesta suodatusmateriaalia, mikä antaa sille laajan kemiallisen yhteensopivuuden. Tuotetta käytetään kohteissa jossa vaaditaan korkeaa öjyabsorbanssia, kuten autoteollisuuden elektolyyttialtaissa. Materiaalin syvyys mahdollistaa suuren partikkelimäärän pidätyksen.

Rakenteen kerroksissa on parannettu öljyabsorbenttiominaisuuksia ja tämä yhdistettynä suuren pinta-alan kanssa, 500-sarjaa käytetään yleisimmin sovelluksissa joissa vaaditaan runsaan öljyn absorbanssia. Sitä käytetään esimerkiksi laajalti autoteollisuudessa voimakkaasti kontaminoituneille sähköpinnoitus altaissa.

Monikerroksinen rakenne tarjoaa poikkeuksellisen syvän suodatusmateriaalin,  n. 50 mm. Öljynabsorbentti materiaalikerrokset on erotettu toisistaan “tyhjennyskerroksilla”, jotka varmistavat hyvän nestevirtauksen ja minimoi painehäviön suodatinpussin yli. Suodattimen ulkokerrokset tuottavat prosessinesteen tehokkaan lopullisen suodatuksen ja pidättävät erittäin suuria kiintoainepitoisuuksia. Suodattimen tehokkuus on >95 % ilmoitetulla suodatusasteelle.

Yksityiskohtaisemmat tiedot ja saatavuustiedustelut myynnistä