Allipure sarja, "High Efficiency bags"

  • Absoluuttisetsuodatinpussit ovat 0,6 -5 µm
  • Tehokkuus on 99,98 % (Beta 5000)
  • 8 kerrosta suulakeruiskutettua polypropyleeniä
  • Korkea suorituskyky ja tehokkuus kriittisissä sovelluksissa
  • Pitkä elinikä

Kysy lisätietoja:

Roger Hammarberg

+358 (0)10 219 2139
roger.hammarberg@ip-produkter.fi

Ainutlaatuisen Allipure malliston absoluuttisetsuodatinpussit ovat 0,6 -5 µm. Tehokkuus on 99,98 % (Beta 5000)

Aikaisemmin on käytetty suodatinpatruunoita kohteissa jossa on vaadittu absoluuttista ja/tai hyvin hienoa suodatusastetta. Vaihdettavien  patruunoiden avulla on pystytty takaamaan korkea suorituskyky ja tehokkuus kriittisissä sovelluksissa.

Allipure mallistossa käytetään materiaalia jota aikaisemmin käytetty vain patruunanvalmistuksessa. Tämä mahdollistaa että voidaan saavuttaa sama tehokkuus, lisättynä pussin hyödyt, samaan sovellukseen mitoitettu suodatuspatruunajärjestelmään verrattuna.

Allipure mallistossa käytetään 8 kerrosta suulakeruiskutettua polypropyleeniä, joka on luokiteltu asteittain hienojakoisempaan suodattamiseen prosessinesteen kulkiessa suodatinpussin läpi. Tämä varmistaa, että hienojakoisten hiukkaset jaetaan tehokkaasti suodatinmateriaalin sisä kerroksiin. Pinnalta karkeampi rakenne suojaa hienompaa sisusta, ja erottaa suuremmat partikkelit. Tällainen rakenne pidentää pussin kestoikää.

Kun vaaditaan absoluuttista suodatustehokkuutta valintamme on Allipure absoluuttisetsuodatinpussit. Suodatusasteet 0,6 -5 µm. Tehokkuus on 99,98 %. Suodatinmateriaalit on valittu niin että ne ovat asteittain tiheneviä kun edetään sisään kerroksesta toiseen. Näin varmistamme mahdollisimman pitkän eliniän.

Yksityiskohtaisemmat tiedot ja saatavuustiedustelut myynnistä