Kysy lisätietoja:

Jarmo Halonen

+358 (0)10 219 2142
jarmo.halonen@ip-produkter.fi

Nesteiden, kaasujen ja bulkkitavaran kuljetus vaatii monipuolisia luotettavia laitteita. ISO-nestesäiliökontit matkustavat tuhansia kilometrejä toimittaakseen arvokkaita materiaaleja, jotka pitävät maailmaamme liikkeessä.

OPW:n tuoteperheestä löytyy ISO säilöihin luukkuja, paine- ja alipaineventtiileitä, ilmalinjan palloventtiileitä, komposiitti jalkaventtiileitä ja paineenpoisto perhosventtiileitä.

  • 500 mm Miesluukku

Kokoonpanossa matalaprofiilinen kaularengas joka on hitsattu tasausrenkaaseen. Kannet on sähkökiillotettu ja kaularenkaat passivoitu sekä peitattu pitkäkestoiseen korroosion estoon.

  • Komposiittijalkaventtiili

Yläpurkausventtiilit voidaan asentaa jälkikäteen useimpiin olemassa oleviin yläpurkausjärjestelmiin aina 26 000 litran säiliöön ilman syvennyshitsaus alustaa. Liitoslaipan reiät ovat uritettuja, jotta ne voidaan liittää yleisimpiin ja harvinaisiin säiliön hitsaustyynyihin. Venttiilit voidaan sulkea ilmatiiviisti ja lukita riippulukolla tai sinetöidä. Kaikki laippaliitokset ovat ASME B16.5 standardien mukaisia. Voidaan vaihtaa useimpien muiden valmistajien osien kanssa. Venttiilit valmistettu AISI 316 haponkestävästä teräksestä ja venttiilin PTFE- sekä fluoroelastomeeritiivisteet takaavat parhaan kemiallisen yhteensopivuuden sekä luotettavuuden ankarimmissakin käyttöolosuhteissa. 

  • Ylipaine/Alipaine poistoventtiili

Tarkasti koneistut parhaista raaka-aineista tehdyt venttiilit. Jouset on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja lämpökäsitelty. Heti valmiita otettavaksi käyttöön. O-renkaat on valmistettu alan standardinmukaisesta PTFE-kapseloidusta silikonirakenteesta. Venttiilin o-renkaat ovat yhteensopivia useimpien suurten venttiilien valmistajien O-renkaiden kanssa ilman haitallista vaikutusta suorituskykyyn. Venttiileissä vaihtoehtoisia kokoja ja päällysteitä PTFE ja Tefzel. 

  • Ylhäältäpurku perhosventtiili

Voidaan asentaa jälkikäteen useimpiin olemassa oleviin yläpurkausjärjestelmiin. Varaosat ovat yhteensopivia useimpien muiden valmistajien kanssa. Valmistettu ASME B16.5 standardien mukaan AISI 316 teräksestä. PTFE ja Fluoroelastomeeri tiiivisteet takaavat venttiilin toiminnan matalissa lämpötiloissa ja usealla eri kemikaalilla.

  • 1 1/2″ BSP ilmanlinjan palloventtiili

Varustettu tavallisella 1½” reiällä ruostumattomalla teräskuulalla kahden kiinteän PTFE-tiivisteen välissä. Pallo on varustettu kevennysreiällä, joka on säiliön painepuolelle päin ja mahdollistaa tehokkaan yhteyden painemittariin venttiilin ollessa kiinni-asennossa. Kevennysreikä varmistaa myös, ettei tuote jää kiinni tai painetta ei kerry rungon sisään. Venttiili on koneistettu 1½” BSP-urosliitoksella, joka on tasan paineilmaliitännän tiivistettä tai sulkukorkkia vasten.

Yksityiskohtaisemmat tiedot ja saatavuustiedustelut myynnistä