MBP-sarja, "High Efficiency bags"

  • MBP ja MBPE sarjan pussit koostuvat neljästä kerroksesta
  • Korkea suodatustehokkuus
  • Pidempi kestoikä ja alhaisemmat kustannukset säilyttäen kuitenkin suodatustehokkuuden samalla tai paremmalla tasolla
  • Käyttökohteet mm. RO esisuodatin, hiiliyhdisteiden partikkelien poisto, kriittiset liukset.

Kysy lisätietoja:

Roger Hammarberg

+358 (0)10 219 2139
roger.hammarberg@ip-produkter.fi

MBP-series, korkean hytysuhteen suodatinpussi, suodatusasteen 1-25 µm, tehokkuus >95 %.

Pussi koostuu neljästä erilaisesta polypropyleeni kerroksesta, mukaanluettuna tukeva ulkokerros estämään kuitujen irtoamista suodokseen ja tukemaan rakennetta. Uloin kerros suojaa ja tukee muita kerroksia. Muut kerrokset koostuvat hyvin hienosta lyhytrakenteisesta kuidusta joka takaa korkean suodatustehokkuuden. Materiaalin suuri tiheys hienoja kuituja verrattuna perus huopapussiin, antavat sille sen suuremman tehokkuus arvon, jonka johdosta saavutetaan korkea laatu ja hyvin tehokas suodatus

Pussissa käytetään polypropyleenistä Welseal kaulusta ja saumat ovat täysin kaikkialta yhteen hitsattuja, joka takaa ettei ohivirtausta pääse syntymään. Jokainen kerros on erikseen hitsattu, antaen siten pussille muuttumattoman rakenteen ja sauma vahvuuden verrattuna sellaisissa tapauksissa joissa saumat ovat yhdellä kertaa hitsatttu yhteen.

MBPE-series, hiljattain kehitetty ainutlaatuinen suodatinpussi polyester materiaalista. Tämä mahdollistaa korkean suodatuskyvyn myös kohteissa joissa yli 100 °C, esim. ruokaöljyt ja hartsit. Käytetään myös kohteissa joissa polypropyleenin kemiallinen kestävyys ei riitä.

Molempia pusseja käytetään kohteissa jossa on perinteisesti käytetty vain kalliita absoluuttisia patruunoita. Pussin ansiota saadaan suurempi määrä partikkeleita poistettua, pidemmän kestoiän ja alhaisemmat kustannukset säilyttäen kuitenkin suodatustehokkuuden samalla tai paremmalla tasolla.
Käyttökohteet mm. RO esisuodatin, hiiliyhdisteiden partikkelien poisto, kriittiset liukset.

Yksityiskohtaisemmat tiedot ja saatavuustiedustelut myynnistä