Kysy lisätietoja:

Jarmo Halonen

+358 (0)10 219 2142
jarmo.halonen@ip-produkter.fi

Euro eurosta, virtauksen osoittimet ovat kustannustehokkain ja tehokkain tapa valvoa nesteen virtausta visuaalisesti ja huomata mahdolliset ongelmat putkistoissa. OPW on valmistanut virtauksen osoittimia yli 60 vuoden ajan. Kokemus on johtanut moniin innovaatioihin suunnittelussa ja valmistuksessa, mikä tekee VISI-FLO®:sta markkinoiden eniten kehitetyn virtauksen osoittimen. VISI-FLO:t ovat saatavana kahdessa sarjassa: standardi 1400-sarja ja 1500-sarja korkeille paineille sekä lämpötiloille.

Vakio-ominaisuudet:

Erityinen 3-vuotinen “ei-vuotoa” takuu VISI-FLO:n innovatiivinen huulitiiviste luo vakaan ja keskeytymättömän tiivistysvoiman rungon ja lasilinssin väliin. Tämä tiivistysmenetelmä tarjoaa kestävämmän tiivistyksen kuin tavanomaiset tasotiivisteet.

Huoltovapaa muotoilu VISI-FLO:n ainutlaatuinen rungon rakenne ei vaadi erityistä kunnossapito- tai vääntömomenttijärjestelyä vuotojen estämiseksi. Tämä johtaa turvallisempiin ja luotettavampiin virtauksenosoittimiin, kuin yksiköt joissa käytetään sidetankoja kiinnittämään ja tiivistämään linssi.

Mitoitukseltaan vaihtokelpoiset “FJP” -laipatut VISI-FLO®:t ovat mitoiltaan sopivia vastaamaan Jacoby-Tarboxia ja Penberthyä sekä muiden valmistajien yksikkömittoja. “FJP” -yksiköt ovat saatavana 3/4 “, 2”, 3 “ja 4”.

linkki valmistajan sivulle

Yksityiskohtaisemmat tiedot ja saatavuustiedustelut myynnistä