Kysy lisätietoja:

Jarmo Halonen

+358 (0)10 219 2142
jarmo.halonen@ip-produkter.fi

Polttimien suuttimien suojaaminen Peco suodattimilla

Erittäin alhaiset NOx-polttimet vaativat puhdasta polttokaasua. Kiintoainehiukkasten ja nestemäiset pisarat vähemmän kuin mikronin kymmenesosan voivat aiheuttaa polttimen suuttimen kärjen tukkeutumista, liekin sammumista sekä termistä epävakautta.

Tämän vaikutukset ovat kohonneita typen oksidien NOx päästöt, kasvaneet toimintakustannukset ja vakavat turvallisuus riskit

API RP 535:dessä todetaan että suodattimet polttoaineelle vaaditaan kaikissa uusimman sukupolven alhaisten typen oksidien päästöjen polttimissa. Erityisesti kiinteän ja nestemäisen epäpuhtauden poistaminen 0,3 mikronin tarkuuteen suositellaan.

Ongelmia polttimissa?

Peco on ratkaisu

Peco tarjoaa ratkaisun minimoimalla pääoma- sekä käyttökulut patentoidulla PECO PEACH Gemini PuraSep® monivaiheisella suodattimella, joka selviää suuristakin epäpuhtaksista. Suodattimilla päästään vaadituun 0,3 µm suodatustehokkuuteen.

Samassa suodattimessa on yhdistettynä esisuodatin kiintoaineen sekä pisaroittaja nesteen erotukseen. Kahden järjejstelmän yhteen sulauttaminen tarjoaa optimaaliset olosuhteet ja laajennetun suorituskyvyn. Samalla minimoidaan käyttö- ja huoltokustannukset. Maan pinnalle asennetun horisontaalisen suodattimen ansiosta ei tarvita tikkaita tai erillisiä hoitotasoja. Suodatinelementit voidaan vaihtaa nopeasti käsin ilman työkaluja.

Yksityiskohtaisemmat tiedot ja saatavuustiedustelut myynnistä