Elintarviketeollisuus

Elintarviketuotannossa vesi on usein yksi pääraaka-aine, joka ei saa sisältää epäpuhtauksia eikä mikrobeja. Tehtaille saapuva vesi onkin yksi tyypillisimpiä käyttökohteita suodattimille ja uv-laittelle. Samoin vesi, joka menee suoraan tuotteeseen- varsinkin jos tuotetta ei lämpökäsitellä. Juomateollisuudessa tuotteiden  steriilisuodatus on vaihtoehtona pastöroinnille. Aseptisessa tuotannossa ja pakkauskoneissa ilma steriilisuodatetaan. Myös höyryn laadulle asetetaan korkeat laatuvaatimukset.
Tuotantolaitteiden tulee olla hygieenisesti suunniteltuja, helposti huollettavia ja pestäviä. Lopputuotteet tarkastetaan ennen asiakkaille lähettämistä esim. metallinilmaisimilla.

Kysy lisätietoja:

Antti Mäkelä
Myynti-insinööri
Antti Mäkelä
Myynti-insinööri

Toimialat: Biotekniikka ja Elintarviketeol­lisuus. Tuotepäällikkö: Parker (DH), AdvantaPure, CO.RA, Gea, Hanovia, PCI. Myynti: Kaikki prosessitekniikan tuotteet


Prosessitekniikka


Elintarviketeollisuus - viimeisimmät uutiset

  • Tuoteryhmät